03 d’abril 2007

La Luna llena sobre París. Auuuuuu!

El dilluns s’acaba. París s’enfosqueix lentament. Cada cop més tard i més lentament. I avui la Lluna culmina la ciutat.
Sembla que ha arribat la primavera, hem començat la setmana i tinc la sensació que serà una gran setmana. Tot indica que els dies grisos els hem deixat enrere. La gent surt al carrer, passeja i se la veu feliç. Un cant a l’optimisme!
El cap de setmana ha passat molt bé. Amics, trobades, xerrades, Sol, un passeig en bici per la Buttes Chaumont, una cervesa en l’squat, sortir a córrer pel Canal St. Martin...
I ara la Lluna, que il.lumina les vistes des del balcó de casa i no em puc estar de mirar i mirar. Fins a altes hores de la matinada.

Amb el cap en un altre lloc.

------

El lunes se termina. París se oscurece lentamente. Cada vez más tarde y más lentamente. Y hoy la Luna culmina la ciudad.
Parece que ha llegado la primavera, hemos empezado la semana y tengo la sensación que será una gran semana. Todo parece indicar que hemos dejado atrás los días grises. La gente sale a la calle, pasea y se la ve feliz. Un canto al optimismo!
El fin de semana ha transcurrido muy bien. Amigos, encuentros, chácharas, Sol, un paseo en bici por la Buttes Chaumont, una cerveza en el squat, salir a correr por el Canal St. Martin...
Y ahora la Luna, que ilumina las vistas desde el balcón de casa y no puedo dejar de mirar y mirar. Hasta altas horas de la madrugada.

Con la cabeza en otro lugar.